Vrijdagmiddag ging men in de binnenstad even terug in de tijd. De cast van theaterproductie Revolutie was de straat op gegaan om de nieuwe productie van het Vrij Zijn Theater te promoten. Met de acteurs in kostuum en hoofdrolspeler Ferri Somogyi op het paard trokken de acteurs veel aandacht.


De tocht begon bij De Vestibule, ging langs het Waagplein en eindigde op het Canadaplein. Onderweg werden flyers uitgedeeld en was er tijd om met Ferri op de foto te gaan.


In Revolutie speelt Ferri de rol van Gijsbert de Witt. De Witt is een Nederlander die in 1645 in het noordoosten van Brazilië leeft en moet vechten voor de liefde van zijn leven.

Revolutie is te zien van 6 tot 21 juni 2015 in het eigen theater aan de Madame Curiestraat 2a in Alkmaar. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop www.af-vrijzijn.eu.

Pin It
Bekeken: 4527x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/