Het bevrijdingsfestival in de Alkmaarderhout is dit jaar wat minder uitbundig dan de voorgaande jaren, ondanks het feit dat Nederland dit jaar zeventig jaar geleden bevrijd werd, wat toch wel een herinneringswaardig moment is.

Zo is er dit jaar slechts één podium, en ook de artiesten zijn wat minder bekend. Dit meldt het NHD. Gek genoeg komt dit onder andere doordat het festival de laatste jaren door steeds meer mensen bezocht werd.

De groter geworden belangstelling is natuurlijk goed, maar betekent ook dat een groter percentage van het budget besteed moet worden aan extra beveiliging. De gemeente houdt in elk geval voet bij stuk dat de organisatie het met 25.000 euro subsidie moet doen.

Voorzitter Hugo Koeman vindt dit vervelend, maar zei ook dat de gedachte achter het festival onveranderd blijft, namelijk stilstaan bij het feit dat we in een democratie en in vrijheid leven.

Pin It
Bekeken: 5698x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/