Kinderopvang De Kinderkamer aan de Merwedestraat bestaat maar liefst 12,5 jaar. Dit is gevierd met een enorme ballonnenboog bij de voordeur, een geheel versierd gebouw, taart en een prachtig gedenkboek waaraan alle kindjes, ouders en medewerkers een bijdrage aan hebben geleverd.

Als kers op de taart wordt nieuw buitenspeelgoed aangeschaft waar alle kids de komende 12,5 jaar van kunnen genieten.

De afgelopen 12,5 jaar hebben veel kinderen uit Oudorp en omgeving gebruik gemaakt van De Kinderkamer. Soms zijn er stagiairs die hier zelf opvang genoten. De band is op andere vlakken ook te zien.

‘Een enthousiast team vaste medewerkers met veel ervaring en continue bijscholing is het succes van De Kinderkamer’ , aldus Yvette Kool-Schut. Naast dagopvang en buiten- en tussenschoolse opvang, verzorgt het centrum nu ook ochtenden peuteropvang. Meer informatie op de website van De Kinderkamer.

Pin It
Bekeken: 5227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/