Maandag debatteerde de gemeenteraad over de begroting van 2015. OPA en het nieuwe BAS van Bijl en Peters op de achtergrond. Vooral op de belangrijke punten heeft de coalitie van OPA, VVD en CDA stand gehouden. Voorbeelden zijn de verlaging van de onroerende zaakbelasting en de huizenbelasting met respectievelijk 3 en 5%.

Oppositiepartijen GroenLinks, PvdA, Leefbaar Alkmaar en nieuweling SeniorenPartij Alkmaar uitten felle kritiek. Er zou gebrek aan lef zijn en teveel nadruk repressie van overlast, in plaats van preventie. Wel komt er onderzoek naar werkverschaffing voor 50-plussers en rijden bussen tijdens uitgaansavonden straks langer naar de buitengebieden.

Pin It
Bekeken: 4784x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/