Met wat veranderingen in het tijdschema kan de Winterkaravaan in Schermerhorn toch doorgaan. De voorpremière van de theaterexpeditie is op donderdag  23 december, daarna is de eigenlijke Winterkaravaan van maandag 27 tot en met donderdag 30 december. De succesvolle ingrediënten - drie nieuwe voorstellingen van jonge makers, een expeditie, stamppot en bier -  blijven hetzelfde.

Bezoekers kunnen met Karavaan struinen langs een carrousel van korte voorstellingen in het dorp, zich warmen bij de houtkachel, glühwein drinken en lekker eten en drinken aan lange tafels in de Grote Kerk van Schermerhorn. De opkomende theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen: maakbaarheid.

De Winterkaravaan op de 23e begint om 13:00 uur en vindt na de kerst plaats van 10:30 tot 14:00 uur én van 13:30 tot 17:00 uur. Meer informatie en tickets op karavaan.nl. (foto: Emil de Jong)
Pin It
Bekeken: 1819x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/