Met veel vertraging zijn op het Plein in Bergen de nieuwe geldautomaten in gebruik genomen. Voortaan kunnen Bergenaren van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geld opnemen. In de gevel van het oude ABNAMRO bankfiliaal zijn twee automaten voor geldopnames en een automaat voor stortingen.

De mogelijkheden voor geldhandelingen in Bergen waren ernstig beperkt nadat de Rabobank, ING en ABN AMRO hun geldautomaten in het dorp buiten gebruik stelden. Daarna bleef alleen een geldzuil over die in de Albert Heijn aan de Breelaan staat, maar daarvoor waren klanten afhankelijk van de openingstijden. Daarnaast werd de automaat zo intensief gebruikt dat deze regelmatig leeg was gepind.

De nieuwe geldautomaten waren weken geleden al geplaatst. In de gevel was altijd al een geldautomaat van de ABN AMRO te vinden, maar na plaatsing van de apparatuur van Geldmaat bleken er bouwkundige aanpassingen nodig. De gevel voldeed echter niet aan de nieuwste veiligheidseisen van Geldmaat, waarin ABN AMRO, ING en Rabobank samenwerken om hun klanten service te bieden met contant geld. Daarna moest er gewacht worden op de aannemer die het werk om de gevel aan te passen moest inplannen. Door de drukte in de bouwwereld en het personeelstekort duurde dat ook weer enige weken.

Afgelopen weekend kon er dan eindelijk geld worden opgenomen uit de muur. Voor geldstortingen hoeven Bergenaren ook niet meer te reizen naar Schoorl of Alkmaar. Geldautomaten van Geldmaat zijn dagelijks in bedrijf van 23:00 tot 7:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1808x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/