Al enige tijd worden er spijkers en punaises gestrooid op het stenen pad langs de huizen aan de Steenuilstraat in Alkmaar. Tientallen fietsers en bromfietsers hebben inmiddels lekke banden gehad. De politie vermoedt dat een bewoner (of meerdere) hen probeert te weren, maar wijst erop dat ook dieren slachtoffer kunnen worden.

Wijkagent Bas Wijnen is er niet blij mee dat mensen op deze manier het recht in eigen handen nemen. Hij roept de strooier(s) op om hiermee te stoppen en contact met hem op te nemen voor een betere oplossing. "Dieren zullen u ook dankbaar zijn; geen punaises meer in hun pootjes."

Uit navraag blijkt dat in ieder geval de politie geen meldingen heeft gekregen over dieren uit de buurt die verwondingen aan hun pootjes hebben opgelopen. (foto: Twitter @pol_de_mare)
Pin It
Bekeken: 2242x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/