De bibliotheek organiseert de komende weken gezellige ontmoetingen aan de koffietafel in de drie steunpunten van de bibliotheek in de Egmonden. Het geeft de dorpsbewoners een gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafels in De Schulp, PostaanZee en Huys Egmont bieden zo een podium voor verrassende presentaties en boeiende verhalen.

In Egmond-Binnen is het steunpunt in dorpshuis De Schulp. Op donderdag 4 november vertellen twee Binders over hun passie voor modeltreinen.

Het koffietafelgesprek is van van 9:30 tot 11:00 uur aan de Visweg 45. De toegang is gratis. Aanmelden kan via bknw.nl/agenda. Wie zelf eens een β€œAan tafel met…” wil verzorgen kan zich aanmelden bij Lia Eekhout via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/