Maandag is de School in Beweging challenge in Alkmaar van start gegaan. De challenge vindt dit jaar plaats van 13 september tot en met 8 oktober en is voor alle basisscholen in Alkmaar. Tijdens de challenge zijn er allerlei activiteiten om kinderen te stimuleren meer te bewegen. Onder andere door op eigen kracht naar school te gaan. Lopend, op de fiets of op de step in plaats van met de auto gebracht worden. De start van de challenge werd op basisschool De Fontein gestart met hulp van wethouder Robert te Beest.

Voor de challenge krijgt iedere groep die meedoet een poster. Daarop staan de dagen verdeeld in vakjes. Iedere dag dat een leerling op eigen kracht naar school is gekomen mag er een vakje gekleurd worden. De groep die aan het einde de meeste vakjes heeft ingekleurd wint een sportieve prijs.
Pin It
Bekeken: 1415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/