Het maakt tegenwoordig niet uit in welke branche je werkzaam bent, maar op een gegeven moment zul je moeten opvallen. Bedrijven zijn online makkelijk te vinden en te bereiken dus een beetje extra zichtbaarheid is dan niet verkeerd. Je kunt dan als bedrijf investeren in relatiegeschenken. Maar ook op dit gebied moet je een beetje opvallen. Ontdek in dit artikel de origineelste ideeën op dit gebied!

Relatiegeschenk aan huis
Heb je op een congres of beurs gestaan en daar potentiële zakenrelaties ontmoet? Je kunt ze dan natuurlijk gelijk een relatiegeschenk meegeven. Een andere optie is het verzenden van brievenbus cadeaus. Het handige hieraan is dat je er op deze manier voor zorgt dat  potentiële zakenrelaties na een tijdje aan jou en je bedrijf worden herinnerd. Je hebt deze brievenbuspakketten in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een zomer-, outdoor-, of thuiswerkthema. Deze brievenbuspakketten bevatten handige, gepersonaliseerde items die vervolgens weer voor meer zichtbaarheid van je bedrijf zorgen.

Gepersonaliseerde Dopper
Ze zijn niet meer weg te denken: Doppers. Dit zijn de duurzame waterflessen van tegenwoordig. Ze hebben een stijlvol uiterlijk en zijn gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal. Je kunt ze wat betreft de vormgeving helemaal bij je bedrijf laten passen door ze jouw bedrijfskleur te geven en ze te voorzien van jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Mensen nemen hun waterfles overal mee naartoe; in de trein, naar de sportschool, op vakantie. Dit betekent veel extra zichtbaarheid voor je bedrijf. Bestel er wat meer, dan kun je ze ook uitdelen aan je personeel!

Tijd om te puzzelen
Als je je personeel of zakenrelaties echt wil verrassen dan laat je puzzels bedrukken. Hierin zijn veel mogelijkheden; je kunt de puzzels laten bedrukken met je bedrijfslogo, maar ook met een foto of afbeelding. Kies dan een soort puzzel dat bij het imago van je bedrijf past. Een houten puzzel of een kubus puzzel, bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een gepersonaliseerd puzzelboek? Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf op een originele manier wordt herinnerd door je zakenrelatie en creëer je voor hen de mogelijkheid om na hun werk even te ontspannen en hun hersens lekker te laten kraken.

Stay fit
We konden het afgelopen jaar maar weinig sporten, maar gelukkig gaan de sportscholen weer open. Speel hierop in door in sport-gerelateerde relatiegeschenken te investeren. Denk bijvoorbeeld aan bidons, zweetbandjes of sporttassen die bedrukt zijn met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Je kunt je zakenrelaties ook echt laten bewegen door ze een gepersonaliseerde strandbal of frisbee te geven. Dit kan goed van pas komen in de zomer!
Pin It
Bekeken: 4234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/