Hoewel stapsgewijs de coronaregels worden versoepeld heeft het bestuur van Tour de Waard toch besloten om de 51e editie van het Waardse wielerfestijn weer een jaar door te schuiven. Dat liet de organisatie maandag weten via eigen media. De 51 Tour de Waard zou zondag 15 augustus hebben plaatsgevonden en wordt verschoven naar 21 augustus 2022.

"Wij kunnen de 1,5 meter afstand van het publiek bij onder andere het VIP-terras, de start, finish en huldiging niet garanderen en er zijn nog teveel onzekerheden. Tour de Waard is op zijn mooist wanneer we alles kunnen organiseren zoals we gewend zijn", laat de organisatie weten. "Het bestuur kijkt er naar uit om in 2022 weer een mooie en gezellige dag vol wielersport te kunnen organiseren in Heerhugowaard." (foto: Facebook / Tour de Waard)
Pin It
Bekeken: 1828x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/