Pastoor Joke Kolkman wordt de nieuwe pastoor van de Oud-katholieke parochie in Egmond aan Zee. Ze volgt Rudolf Scheltinga op, die naar een oud-katholieke parochie in Amersfoort vertrekt. Hij was ruim elf jaar pastoor in Egmond.

Pastoor Kolkman werd in 2012 gewijd tot priester in de oud-katholieke kerk. Sindsdien dient ze in Arnhem. Kolkman is geboren en getogen in het Overijsselse Holten. Na de middelbare school ging ze theologie studeren in Kampen. Voordat ze tot priester werd gewijd in de oud-katholieke kerk, was ze lid van de protestantse kerk.

Ze hoopt dat heel veel Egmonders zich welkom voelen en merken dat er in de kerk voor iedereen de tijd wordt genomen. Ze trekt op 23 juni in de pastorie aan de Voorstraat. In deze podcast van Duinstreek Centraal stelt ze zichzelf voor.
Pin It
Bekeken: 1935x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/