Tijdens een onderzoek naar vuurwapenhandel heeft de recherche een 33-jarige man uit Heerhugowaard, een 25-jarige vrouw uit Bovenkarspel en een 45-jarige man uit Grootebroek aangehouden. Ze worden verdacht van het ombouwen van alarmpistolen tot echte vuurwapens, om ze vervolgens online te verkopen. Mogelijk volgen meer aanhoudingen.

De aanhoudingen waren vorige maand, maar de politie doet nu pas openheid van zaken. De Heerhugowaarder is op 20 april op heterdaad aangehouden tijdens de verkoop van een vuurwapen bij NS-station Bovenkarspel-Grootebroek. Daarna is een huis in Bovenkarspel doorzocht. De 25-jarige vrouw werd ingerekend toen hier een vuurwapen met bijbehorende munitie werd ontdekt.

Uit verder onderzoek bleek de Heerhugowaarder contact te hebben met een man uit Grootebroek. Hij zou de lopen voor de vuurwapens maken. Deze derde verdachte is op 30 april thuis aangehouden.

De Heerhugowaarder zit nog vast, de twee medeverdachten mochten naar huis maar blijven wel verdachten in deze zaak. De recherche sluit nieuwe aanhoudingen niet uit. (foto: Facebook / politie Hhw)
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/