Woensdagavond heeft Alkmaarse PCC Het Lyceum een live gestreamd concert gehouden om Stichting Make-a-Wish te steunen. Met het muzikale initiatief van 5-vwo'ers Yvonne uit Alkmaar en Rosa uit Schoorl is tot nu toe een bedrag van 1.039 euro verzameld. Make-a-Wish laat de allerliefste wensen van ernstig en soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen uitkomen.

Al vele tientallen jaren is het een mooie traditie op het Petrus Canisius College: rond Goede Vrijdag en Pasen wordt een PCC-Actiedag gehouden. Leerlingen laten zich dan sponsoren om kinderen te helpen die het minder goed dan zij hebben. Yvonne en Rosa kwamen met het idee om een live gestreamd concert te houden: “Het leek ons leuk om iets met muziek te doen, want er zitten best veel muzikanten op onze school. De directeur was gelijk enthousiast, dus de school regelt voor ons de techniek.”

Elf muzikanten en ook de schooldirecteur presenteerden nummers van onder andere Sia, Coldplay, The Beatles en Queen. Het 'Ik wed dat ik het kan' concert is terug te kijken op het YouTube kanaal van het PCC. Donaties zijn nog altijd welkom. Deze kunnen worden gedaan worden via makeawishnederland.org.
Pin It
Bekeken: 1554x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/