Een bescheiden aantal Alkmaarders gaf woensdag gehoor aan een actie om de horeca een hart onder de riem te steken. Initiatiefnemers Rob Min en Mike Molenkamp hadden een oproep gedaan om met klapstoelen naar het Waagplein te komen, om daar te genieten van een drankje en eventueel een hapje.

Het idee was om tussen 14:00 en 18:00 uur op het Waagplein te gaan zitten op eigen stoelen - terrassen waren immers nog niet toegestaan - en dan wat te bestellen bij een stalletje. De gemeente was niet op de hoogte gesteld, maar dat was ook niet echt de bedoeling, vertelden Rob en Mike aan mediapartner NH Nieuws. "Het is geen protest of zo, we melden ook niks aan bij de gemeente. Het is gewoon een oproep en we krijgen positieve reacties." (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 1488x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/