Donderdagmiddag is na spoedoverleg tussen wethouder Te Beest en Stadswerk072 besloten om de 64 bankjes en bloembakken terug te plaatsen die wegens bezuiniging werden weggehaald uit de Alkmaarse binnenstad. 'Ik stel vast dat de uitvoering niet helemaal goed is verlopen', schrijft wethouder Robert Te Beest in een memo aan de gemeenteraad.

Stadswerk moet in 2021 bijna 288.000 euro besparen. Het college ging in december akkoord met een bezuiniging van 34.000 euro op bloembakken en bankjes in Alkmaar. Deze maand werd het straatmeubilair weggehaald. Dat leidde tot een storm van protest van inwoners en raadsleden. Dat alles dan zou verdwijnen, had het college zo niet begrepen.
Pin It
Bekeken: 1525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/