Langzaam druppelt meer informatie binnen over het onderzoek naar de moord op 16 februari in Bergen aan Zee. Nadat zes landgenoten van het slachtoffer, een 45-jarige Colombiaan, waren aangehouden in Amsterdam, zijn in maart nog eens twee verdachten opgepakt in Spanje en één in Rijswijk. Twee van die drie aanhoudingen betreffen mannen uit Den Haag. De twee die het slachtoffer in een auto meenamen zouden zijn vrouw en zoon zijn.

In Rijswijk werd een 34-jarige Hagenees aangehouden. De mannen die de Spanje politie aanhield zijn een 25-jarige Hagenees en een man zonder vaste woon- of verblijfsplaats. De eerste is inmiddels uitgeleverd door de Spaanse justitie, van de andere is nog onduidelijk wanneer dat gaat gebeuren.

De Policia Nacional España startte een onderzoek, nadat vanuit Nederland werd gemeld dat een van de daders mogelijk in Spanje was ondergedoken bij een andere Nederlander. De verdachte werd gespot op de snelweg AP-7 in de provincie Malaga , in een gehuurde auto met Duits kenteken. Hij werd van de weg geplukt en daarna is nog iemand aangehouden. Het is niet duidelijk of dit de man is die de verdachte hielp met onderduiken. De Spaanse politie stelt dat de moord een afrekening was in het drugscircuit.

Ook de drie mannen en vrouwen uit Colombia zitten nog vast, alleen niet meer vanwege de moord, maar op verdenking van witwassen en verboden wapenbezit. Bij hen in het Amsterdamse hotel zou 600.000 euro cash zijn gevonden. Volgens de advocaat van een van de vrouwelijke verdachten is zijn cliënte de vrouw van de vermoorde man. En zij zou het zijn geweest, die samen met haar zoon het lichaam van het slachtoffer in een auto meenam. Dat meldt mediapartner NH Nieuws.

In mei dient de eerste zitting met de zes Colombianen. Dan wordt gekeken of ze langer vast moeten blijven zitten.
Pin It
Bekeken: 1761x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/