Er gaat vanaf vrijdag 23 april een tijdelijke veerpont varen bij de defecte Rekervlotbrug tussen Koedijk en Bergen. Die pont is bedoeld voor voetgangers en fietsers. Sinds de Rekervlotbrug is aangevaren door een schip kan de brug niet meer dicht. Momenteel worden naast de brughoofden tijdelijke aanlegsteigers aangelegd.

Het pontje vaart van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur en is gratis. De provincie verwacht dat de Rekervlotbrug tot in de zomer buiten gebruik is. Tot die tijd blijft het pontje varen voor voetgangers en fietsers, mits de pont voldoende gebruikt wordt.

De Rekervlotbrug is in februari van dit jaar aangevaren door een schip. De schade was fors en de brug kan daardoor bniet meer dicht. Het onderzoek naar de toedracht loopt nog. De provincie weet nog niet hoelang de reparatie van de brug precies gaan duren.

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2303x
https://ee.itk.ac.id/data/