Een Alkmaar kreeg afgelopen weekend ongevraagd een pakketje thuisbezorgd. Op de pakbon stond dat er sokken in zaten. De ontvanger vertrouwde de situatie niet en belde de politie, laat wijkagent Bart Pruiksma via Instagram weten. Eenmaal aangekomen openden agenten het pakketje en toen bleken er geen sokken in te zitten maar harddrugs.

De politie is blij dat de bewoner melding heeft gedaan en heeft de harddrugs in beslag genomen. Na een invoering van het voorval in het politiesysteem worden de drugs vernietigd.

Niet lang geleden is nog gewaarschuwd voor bezorging van ongevraagde postpakketjes, al ging het toen om pakketfraude. Er zijn oplichters die nog onbetaalde spullen naar een ander adres sturen, in de hoop dat de bewoner tekent voor ontvangst. Ze zadelen de ontvanger zo op met de kosten. (foto: Instagram / wijkagent.huiswrd.vroonermeer)
Pin It
Bekeken: 1713x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/