Een wielrenner is dinsdag rond 12:00 uur aangereden op de N504 in Noord-Scharwoude. Hij reed over het fietspad langs de Provincialeweg richting Heerhugowaard en werd bij het oversteken van de Voorburggracht over het hoofd gezien door automobilist die uit de straat kwam gereden. Volgens een getuige knalde de fietser met zijn hoofd tegen de voorruit. Hij is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk verwachtte de automobilist geen (snelle) fietser van rechts. Bovendien is het zicht licht beperkt door bosschages. Het is niet duidelijk of het slachtoffer een helm droeg en of deze de klap nog iets heeft kunnen verzachten. Er zit een flinke buts in de voorruit van de auto en de fiets heeft een krom stuur. (foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/