Een jonge mountainbiker is zaterdagochtend over de kop geslagen op het MTB-parcours in de Schoorlse Duinen, ter hoogte van ATB paal 7. Door zijn vrienden werd meteen 112 gebeld. De reddingsbrigade van Schoorl en een ambulance schoten te hulp.

Bij het lokaliseren reed de Yamaha Rhino van de reddingsbrigade, het kleine 4x4 voertuig, het parcours op met het zwaailicht om zo dicht mogelijk bij het slachtoffer te komen. Een aantal mountainbikers op het parcours lieten duidelijk blijken dit niet te waarderen.

De reddingsbrigade bracht het ambulancepersoneel naar het ongeval, waar de eerste hulp werd verleend. Het slachtoffer bleek zijn sleutelbeen te hebben gebroken. De hulpverleners legden het parcours hier tijdelijk stil voor ieders veiligheid. Dit leidde al snel tot een file van tientallen mtb'ers. Deze mtb'ers hielden zich goed aan de aanwijzingen. De reddingsbrigade vervoerde het slachtoffer naar de ambulance. Die bracht de ongelukkige MTB'er naar het ziekenhuis in Alkmaar. De fiets werd door de reddingsbrigade afgeleverd bij de verhuurder.
Pin It
Bekeken: 1494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/