3.185 inwoners van de gemeente Bergen ontvangen een enquête waarin ze mogen laten weten wat zij vinden van vuurwerk tijdens de jaarwisseling. De deelnemers zijn willekeurig geselecteerd. De uitslag van de enquete speelt mee als de gemeenteraad later dit jaar bepaalt hoe straks oudjaar wordt gevierd. Deelnemers kunnen onder meer aangeven hoe zij afgelopen jaarwisseling hebben ervaren, toen er een vuurwerkverbod gold. De gemeente wil weten of inwoners vuurwerk een mooie traditie vinden die we in stand moeten houden.

“Hopelijk is gauw weer sprake van een oudjaar dat minder door corona wordt bepaald. Hoe kijkt u aan tegen het gebruik van vuurwerk: we horen graag uw mening!”, schrijft burgemeester Peter Rehwinkel in de begeleidende brief.

In het onderzoek komen verschillende vragen aan de orde, zoals: Wat vindt u van de jaarwisseling in de gemeente Bergen? Ervaart u overlast of juist veel plezier tijdens de jaarwisseling? Wat is uw mening over het afsteken van vuurwerk in de gemeente Bergen? Ook worden een aantal vragen gesteld die te maken hebben met het vuurwerkverbod van afgelopen jaar.

De uitkomst van het onderzoek wordt in april verwacht.

Pin It
Bekeken: 1530x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/