Bij IJsbaan De Meent in Alkmaar is er normaal gesproken bol van alles en nog wat te doen voor jong en oud. Door alle coronamaatregelen is het aanbod van activiteiten dit jaar wat beperkt, maar Alkmaar Sport meldt met trots dat 'Sinterklaasje zet je schaatsje' als een huis staat en zelfs een groter succes is dan ooit.

De intocht van Sinterklaas was voor de Alkmaarse ijsbaan het signaal om kinderen uit te nodigen voor 'Sinterklaasje zet je schaatsje'. De papieren schaatsjes werden uitgedeeld bij de kassa, tijdens het jeugdschaatsen op zaterdagochtend, en tijdens schaatslessen en de ICE Games.

Ruim 400 kinderen hebben een schaatsje meegenomen, versierd en weer ingeleverd bij De Meent. De centrale hal van het sportcomplex ziet er super gezellig uit met al die mooie creaties. En ondanks dat het er meer zijn dan ooit, is Alkmaar Sport ervan overtuigd dat Pieten in de nacht van 4 op 5 december alle schaatsjes kunnen vullen.
Pin It
Bekeken: 2035x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/