Een 19-jarige jongen is woensdagochtend beroofd op de Oostdijk in Heerhugowaard. De jongen reed tussen 09:30 en 09:45 uur in noordelijke richting, toen ter hoogte van de Gemaalweg (gelegen aan de overzijde van de vaart) twee jongens op een blauwe scooter naast hem kwamen rijden. Ze trapten hem van zijn scooter en eisten zijn geld op. Met de buit zijn en omgekeerd en weggereden. Mogelijk zijn ze afgeslagen op de kruising met de Korteweg en de Dorpsweg. De politie zoekt getuigen van deze brutale straatroof.

De bestuurder droeg een zwarte integraalhelm, een spijkerjas en een spijkerbroek. De passagier is ongeveer 1,90m lang, heeft een normaal postuur en spreekt  accentloos Nederlands. Hij droeg een zwarte helm, een losse ski- of crossbril met donker glas, een lichtgrijs trainingspak en zwarte handschoenen van Northface. De scooter was donkerblauw en had geen scherm, mogelijk zitten er een V en een 9 in het kenteken.

Eventuele getuigen of mensen met beeldmateriaal worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2020252621. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 1544x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/