Spanningen tussen een bovenbuurman en de winkeliers in Het Drieluik aan de Jan Oldenburglaan dreigen te escaleren. Zaterdagochtend moest de politie ter plaatse komen, nadat de bovenbuurman een strijdplan met emmers water verder ten uitvoer bracht.

Volgens getuigen werd een bakker vanochtend vroeg opgewacht door de buurman met een emmer water. Deze schrok daarvan en blesseerde zijn hand toen hij daarbij ten val kwam. Eerder deze week kreeg slager Rogier van den Bos al een emmer water over zich heen, die vanaf een bovenverdieping werd geleegd. Aanleiding zou overlast zijn, die de bovenbuurman ervaart op het vroege tijdstip dat de winkeliers beginnen met het bevoorraden van hun winkels.

De politie werd zaterdagochtend gebeld naar aanleiding van de confrontatie. Wijkagent Maarten van der Molen en collega's hebben de zaak in onderzoek.
Pin It
Bekeken: 1855x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/