Jan Mesu en Jessica Zwart van het Hospice Egmond dat nu in aanbouw is, kregen vrijdagmiddag een cheque uitgereikt van Jolanda van der Velde van de landelijke Stichting Roparun. De cheque bleek goed voor het forse bedrag van 150.000 euro voor de afwerking en inrichting van het hospice.

Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van Roparun is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’ Diverse hospices kregen in het verleden al een schenking van Roparun. Voor het startende hospice in Egmond zegde Stichting Roparun een royale bijdrage toe voor de afwerking en inrichting.
Pin It
Bekeken: 2359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/