Na een lange en warme zomer met heel veel bezoekers, heeft Recreatieschap Geestmerambacht tijdens de World Cleanup Day, samen met Esdégée Reigersdaal, El Kombi Sup en Duikcentrum KevMic-Diving het gebied grondig schoongemaakt. Met deze geslaagde actie gaat het recreatiegebied schoon de herfst in.

De opschoonactie is het sluitstuk van een campagne tegen zwerfafval die aan het begin van het seizoen was ingezet. Toen zijn bij de entrees banners geplaatst om bezoekers erop te wijzen dat het ieders verantwoordelijkheid is om het Geestmerambacht prettig en netjes te houden.

De opschoonactie vond zowel op het land als in en op het water plaats. Leden van duikcentrum KevMic-Diving hebben in het water plastic, blik en ander zwerfafval opgedoken. El Kombi Sup heeft al suppend met schepnetten drijvend afval uit het water gehaald. Medewerkers van Esdégée Reigersdaal en het recreatieschap zelf hebben vanaf het land schoongemaakt.
Pin It
Bekeken: 2159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/