Donderdagavond zijn op de Braken (N194) tussen Obdam en Heerhugowaard twee auto's op elkaar geklapt. Een automobilist kwam door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht, waar een busje hem net kon ontwijken. De automobilist die achter het busje reed, lukte dat niet meer.

De twee voertuigen raakten elkaar, met fikse schade tot gevolg. De automobilist die op de verkeerde weghelft terecht kwam is daarbij lichtgewond geraakt, maar hoefde na controle door ambulancepersoneel niet mee naar het ziekenhuis. Wel is hij door de politie meegenomen naar het politiebureau.

Terwijl de hulpdiensten het ongeval afhandelden ontstond file op de N194. Een achteropkomende automobilist had dat net te laat in de gaten en raakte de auto voor hem. De schade bleek echter minimaal.
Pin It
Bekeken: 2756x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/