Goede vrienden John van den Oord en Harry Schra beginnen op 6 juni aan een 2.000 kilometer lange fietstocht van Alkmaar naar Barcelona. Het doel is om 10.000 euro bij elkaar te fietsen voor Stichting MEE Sportfonds. Het fonds kan daarmee zo'n 60 jongeren, die moeite hebben met aansluiting bij het normale sportaanbod, in beweging krijgen.

De opbrengst kan volledig gaan naar het goede doel. Harry en John, die projectmanager is bij MEE & De Weering, bekostigen de fietstocht zelf. Ze krijgen inmiddels steun van fietsenfabrikant Qwic, Albert Heijn Oudorp en nog een aantal bedrijven. Dankzij Qwic hoeven de twee 60-plussers niet geheel op eigen kracht naar Barcelona te fietsen.

Bij AH Oudorp kunnen mensen een bijdrage doen door statiegeldbonnen in een koker naast de flesinname te stoppen. John en Harry zijn ook te steunen via Gofundme. De teller staat op het moment van schrijven op 1.313 euro.
Pin It
Bekeken: 2401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/