Woensdagavond 20 mei barst weer het grootste Run & Swing evenement los in het centrum van Alkmaar. Le Champion organiseert de achtste editie van de Alkmaar City Run by night in de bruisende binnenstad. Met een limiet van 10.000 startbewijzen, voor alle afstanden, verwacht de organisatie wederom een run op de startbewijzen.

Al jaren is de Alkmaar City Run by night enorm populair. Hardloopliefhebbers uit Alkmaar en omgeving, maar ook internationale lopers staan elk jaar weer aan de start van dit evenement. Langs het parcours van de 5 en 10 km doen de bewoners er alles aan om de hardlopers een extra boost mee te geven. Ze kleden de straten aan met slingers en lichtjes, en geven voor de lopers het ritme aan met sfeerverhogende muziekbeats.

Bedrijven kunnen zich op 9 maart vanaf 09:00 uur inschrijven voor de Business Run van 5 of 10 km. Vanaf 12:00 uur gaat de individuele inschrijving open voor dezelfde afstanden en de Rollebol Kids Run. Le Champion leden kunnen zich echter al aanmelden.

Kijk voor meer informatie op alkmaarcityrun.nl
Pin It
Bekeken: 2973x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/