Zaterdag 28 en zondag 29 maart viert Popkoor Starlight uit Sint Pancras haar 30-jarig bestaan met een gevarieerd concert in buurthuis De Geist. Het thema is 'Aan tafel!'.

Starlight ging in januari 1990 in Sint Pancras van start met acht dames die graag wilden zingen. Al snel groeide de groep, die alleen uit dames bestaat, uit tot een professioneel popkoor en werd het een begrip in Noord-Holland. Het repertoire veranderde met de tijd mee, maar bleef uitgebreid zodat het koor kon inspelen op het publiek waarvoor werd gezongen. Starlight wordt sinds 2017 geleid door dirigente Anna Ursem.

Zaterdag 28 maart begint het concert om 20:00 uur, op zondag 29 maart om 14:30 uur. Kaarten aan de deur van buurthuis De Geist kosten 12,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro. Vooraf reserveren kan bij mevrouw J. Strijbis, 072-5642923, bij The Readshop in Sint Pancras of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem ook eens een kijkje op Facebook.

 
Pin It
Bekeken: 2959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/