Woensdag 26 februari geeft biologiedocent Otte Zijlstra de lezing 'Een reis door Brazilië' in het Alkmaarse wijkcentrum Overdie. Dit doet hij op uitnodiging van KNNV Vereniging voor Veldbiologie afd. Alkmaar - Den Helder en IVN Noord-Kennemerland.

Otte heeft veel gereisd en kan daar boeiende verhalen over vertellen. Deze keer gaat vertelt hij over zijn reis door het immens grote Brazilië. Hij neemt het publiek mee naar onder andere Curitiba, waar zich in 1911 de eerste Nederlandse landbouwkolonie vestigde, en naar het grensgebied aan Argentijnse zijde. Hier is 's werelds breedste waterval, de Iguazú te vinden, die is omgeven van mooie natuur met veel diversiteit aan diersoorten die velen niet zullen kennen. Ook vertelt hij over hoe de hemel eruit ziet, zonder de lichtvervuiling waar we hier niet aan kunnen ontkomen.

De lezing duurt van 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur en toegang gratis. Meer op thuisinoverdie.nl.
Pin It
Bekeken: 2591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/