Vrijdag heeft het bestuur van de stichting Adapt gesproken met de gemeente Alkmaar over de communicatie rond de vernieuwbouw van de locatie Alkmaar van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Namens de gemeente bood projectwethouder Pieter Dijkman in het bijzijn van de voorzitter van de klankbordgroep, Pieter van der Hulle, hierin de gevraagde helderheid. Hij maakte duidelijk dat de communicatie na de recente ervaringen nu wat betreft de gemeente verbeterd wordt.

De wethouder zei blij te zijn over het goede overleg met Adapt en dat hiermee de lucht was geklaard. Uitgaande van ieders rol en verantwoordelijkheid in het participatietraject spraken partijen vertrouwen uit dat de participatie in planvorming rond het ziekenhuis zowel binnen als buiten de klankbordgroep op constructieve wijze kan worden voortgezet.

Op de foto projectwethouder Pieter Dijkman (links) en Adapt-voorzitter Lucas Zimmerman.

Pin It
Bekeken: 3227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/