Yoga en hardlopen? Een vreemde combinatie zullen de meeste mensen wellicht denken. Niets is echter minder waar. Steeds meer atleten ervaren dat het beoefenen van yoga een prima ondersteuning biedt aan het verbeteren van hun sportprestaties. Yoga geeft focus, balans, ontspanning en rompstabiliteit, allemaal nuttig bij het hardlopen. 

De clinics van Up & Running geven beginners maar ook  reeds ervaren lopers handvatten om te werken aan souplesse, kracht en betere loopstijl. De warming up bevat dynamische yogaoefeningen en loopscholing. Het hoofdprogramma is een interval training in de Oudorperpolder. Er wordt afgesloten met rustige yogastrekkingen en hersteloefeningen.

De clinics worden op 11 mei en 15 juni van 09:30 tot 11:00 uur gegeven in zaal 8 bij Wijkcentrum de Oever in Oudorp en in de Oudorperpolder. De clinics kosten € 15 per keer. Meer informatie op Facebook.com/runningandyoga.

Pin It
Bekeken: 3314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/