Bewoners van het appartementencomplex Broekerplein in Broek op Langedijk hebben zoveel last van bevoorradingsverkeer dat sommigen zelfs kampen met gezondheidsproblemen, zo meldt het NHD.

Wim Nugteren (CU) en Leon Schuijt (Kleurrijk Langedijk) zitten er bovenop en hebben al twee keer raadsvragen gesteld over het onderwerp. De bewoners echter hebben het gevoel dat ze niet serieus genomen worden door de gemeente. De raadsleden willen dat er een onderzoek komt op korte termijn. De bewoners van het complex zien liever dat de vrachtauto's aan de waterkant bij de museumtuin rijden, dit zou voor hun een ideale oplossing zijn.

De krant meldt dat de bewoners gezondheidsklachten hebben doordat de vrachtwagens hun motoren stationair laten draaien onder hun balkon. De klachten variëren van slaapstoornissen tot hartklachten en er komen zowel fysieke als psychische klachten voor.

Pin It
Bekeken: 5109x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/