Wegens succes herhaald! Op dinsdagochtend 16 mei organiseren twee natuurgidsen van de Stichting Oudorperhout weer een wandeling door de Oudorperhout. De gidsen hebben van alles te vertellen over het gebied en in deze periode komen natuurlijk de weidevogels aan bod. Er wordt ook een molen bezocht, en hier vindt een pauze plaats met koffie of thee. Het uitje is dan ook meteen een uitstekende gelegenheid om andere mensen te ontmoeten.

De wandeling start om 09.00 uur bij de bibliotheek in Oudorp (Oudorperplein 23 in Alkmaar) en eindigt daar uiterlijk om 11.30 uur. Ook taalkoppels zijn van harte welkom. Deelname kost contant € 2,50 per persoon, inclusief de koffie of thee. Opgeven kan tot en met  maandagochtend 15 mei bij Tineke Ridder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer info via bibliotheekkennemerwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/