Alle kinderen van productieklas van Artiance zitten vrijdag 5 mei aan de tv gekluisterd. Ze zijn allemaal heel trots op Neal, hun medespeler die voor de NPO zijn verhaal over vrijheid zal voordragen. Om Neal (rechts op de foto) goed in beeld te brengen heeft de NPO ook een paar opnames gemaakt tijdens de theaterles…dus wie weet zien komen ook de andere groepsleden in beeld.

Traditiegetrouw vindt op Bevrijdingsdag tijdens de Nationale Viering de 5 mei-lezing plaats. Sinds 2014 is er een kindervariant: de 5 mei-kinderlezing. Op uitnodiging van het Nationaal Comité 4 en 5 mei hebben tien kinderen uit de provincie hun gedachten over vrijheid onder woorden gebracht, met hulp van twee theatermakers. In de finale op 16 maart koos de jury de 12-jarige Neal de Hoop om zijn verhaal tijdens de live-uitzending op 5 mei op NPO 1 met het Nederlandse publiek te delen. Theatermaker Anne Stoop heeft Neal begeleid en is ook super trots op hem.

Foto: Neal de Hoop (rechts) sament met de andere winnaar Güner Tuzgöl, die op 4 mei voor zal lezen.

Pin It
Bekeken: 3204x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/