Con Zelo komt met zeven accordeonisten, een pianist en een contrabassist op zondag 7 mei naar de Noordeinder Vermaning in Noordeinde. De groep brengt een zeer gevarieerd programma met ruimte voor Bach en Annie M.G. Schmidt en zelfs tango en volksmuziek.

Con Zelo bestaat sinds 1994 en is een ensemble van de gelijknamige accordeonvereniging uit Hoogwoud. De muzikanten toeren veelvuldig door de provincie, waar ze kerkjes, verenigingen, verzorgingshuizen en welzijnsorganisaties aandoen. Accordeonmuziek wordt afgewisseld met pianospel en gedichten, die tezamen een muzikale reis vormen. Juist de afwisseling in het programma en het hoge muzikale niveau maken Con Zelo geliefd.

Het concert begint om 11.30 uur. Kaarten à € 7,50 voor dit ochtendconcert zijn te reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0299-673448.

Pin It
Bekeken: 3110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/