Muziek maken, leren spelen in een band, gezelligheid, op een podium staan en andere 50-plussers ontmoeten, dat zijn dé ingrediënten van de Senioren Rockschool, onder andere gevestigd in Heerhugowaard. Judith Vonk en zangcoach Monique Hendriks-Kee zijn de drijvende krachten en ze werken samen met geschoolde en ervaren muziekcoaches.

Na een optreden in Zaanstad treden de vier bands van de Senioren Rockschool zondag 30 april op in grand café De Heeren aan de Middenweg in Heerhugowaard. Bootleg, 9 Shades of Grey, Project O en de Waardse band B.A.S.E. zullen de sixties doen herleven met hits van The Rolling Stones, CCR, The Eagles, Van Morrison en vele anderen. Aanvang is 15.30 uur en de toegang is gratis.

Volgend seizoen ook meedoen aan de Senioren Rockschool? Mail dan Judith Vonk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op Facebook.

Pin It
Bekeken: 4002x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/